De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (2024)

De meeste grote streamingdiensten zitten momenteel vol met cheesy kerstfilms die nooit in een bioscoop zijn vertoond. In plaats daarvan zijn hun kerstfilms ofwel streaming originals of films die zijn gemigreerd van Lifetime, Hallmark of een ander tv-netwerk dat elk jaar tientallen kerstfilms uitbrengt.

Inhoudsopgave

De man die Kerstmis uitvond (2017)
Gescroogd (1988)
Laatste Kerstmis (2019)
Gewelddadige nacht (2022)
Het is een prachtig leven (1946)
Kerstlodge (2011)
Een sneeuwbolkerstmis (2013)
Het Kerstspeelgoed (1986)
Kerstmis in Mississippi (2017)
Een bruid voor Kerstmis (2012)
Kerstmis op de Bayou (2013)

Amazon Prime Video heeft ook veel van die films. Gelukkig is Prime Video ook de thuisbasis van echte kerstklassiekers die veel meer bieden dan deze voor tv gemaakte films. Voor deze feestdagen zetten we de schijnwerpers op De man die Kerstmis uitvond, Gescroogd, Laatste KerstmisEn Gewelddadige nacht nu ze zijn toegevoegd aan ons overzicht van de beste kerstfilms op Amazon Prime Video.

Op zoek naar meer vakantietips? We hebben ook gidsen samengesteld voor de beste kerstfilms op Netflix en de beste kerstfilms op Hulu.

De man die Kerstmis uitvond (2017)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (1)

60%

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (2)

7.0/10

pagina

105m

Genre

Drama, Geschiedenis, Komedie, Familie

Sterren

Dan Stevens, Christopher Plummer, Jonathan Pryce

Geregisseerd door

Bharat Nalluri

Bekijk op Amazon

De man die Kerstmis heeft uitgevondenDe titel geeft Charles Dickens (Dan Stevens) misschien te veel eer, maar hij speelde echt een grote rol in hoe we de feestdagen vieren. Zoveel invloed heeft Dickens’ Een kerstlied heeft gehad in de afgelopen 180 jaar. Deze specifieke film dramatiseert Dickens’ leven wanneer hij worstelt met het schrijven van zijn volgende verhaal voordat hij oog in oog komt te staan ​​met zijn eigen creatie: Ebenezer Scrooge (Christopher Plummer).

De visioenen van Scrooge en andere personages uit Een kerstlied zijn misschien niet echt, maar de emoties die ze bij Dickens oproepen, dwingen hem om zijn verhaal en zijn relatie met zijn eigen familie te heroverwegen. Van daaruit wordt een klassieke roman geboren.

Gescroogd (1988)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (3)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (4)

38%

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (5)

6.9/10

blz. 13

101m

Genre

Fantasie, Komedie, Drama

Sterren

Bill Murray, Karen Allen, John Forsythe

Geregisseerd door

Richard Donner

Bekijk op Amazon

Gescroogd is in principe Een kerstliedmaar gemoderniseerd en meer gespeeld voor de grap met Bill Murray in de hoofdrol als Frank Cross, een Scrooge-achtige netwerkmanager bij het IBC Television-netwerk. Op kerstavond dwingt Frank zijn werknemers om te werken aan Een kerstlied terwijl ze hen goedkope cadeaus voor Kerstmis gaven.

Met andere woorden, Frank is een perfecte kandidaat voor sommigen Kerstlied magie om enige menselijkheid onder zijn sleazy buitenkant te vinden. De Geest van Kerstmis Verleden (David Johansen), de Geest van Kerstmis Heden (Carol Kane), en de Geest van Kerstmis Toekomst (Robert Hammond) zullen echt hun handen vol hebben om Frank te overtuigen om te veranderen.

Laatste Kerstmis (2019)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (6)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (7)

50%

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (8)

6,5/10

blz. 13

102m

Genre

Komedie, Romantiek

Sterren

Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh

Geregisseerd door

Paul Feig

Bekijk op Amazon

Waarschuwing: Als je hebt geprobeerd om Wham!’s te vermijden, Laatste Kerstmis deze feestdagen zul je meerdere keren Whamed worden in deze film. De naam van de film had eigenlijk al een dode giveaway moeten zijn. Spel der tronenEmilia Clarke gaat hier helemaal los als Kate Andrich, een jonge vrouw die na een levensbedreigende ziekte in een kerstwinkel moet werken en daardoor geen toekomstperspectief heeft.

Kate raakt al snel gecharmeerd van Tom Webster (Henry Golding), een knappe man die dagenlang uit haar leven verdwijnt. En hoewel Kate dat vervelend vindt, wordt ze ook geïnspireerd door Toms aangeboren goedheid om zelf een beter persoon te worden. Het enige dat Kate niet kan begrijpen, is waarom zij en Tom niet samen kunnen zijn als koppel.

Gewelddadige nacht (2022)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (9)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (10)

55%

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (11)

6.7/10

R

112m

Genre

Actie, Komedie, Thriller

Sterren

David Harbour, John Leguizamo, Beverly D’Angelo

Geregisseerd door

Tommy Wirkola

Bekijk op Amazon

Tenzij je kinderen oud genoeg zijn om te zien hoe een zuurstok verandert in een dodelijk wapen, zonder dat ze schreeuwend van angst wegrennen, Gewelddadige nacht is misschien niet de perfecte familiekerstfilm voor jou. Als je voorbij de overdreven actie en gruwelijke dood van de slechteriken kijkt, zie je misschien dat deze film echt begrijpt waar Kerstmis over zou moeten gaan. Het is ook heel makkelijk om sympathie te voelen voor de uitgebrande Kerstman van David Harbour.

De Kerstman is klaar om Kerstmis voorgoed te beëindigen wanneer hij zichzelf op kerstavond opgesloten vindt in het huis van een rijke familie terwijl een dief die zichzelf Scrooge (John Leguizamo) noemt en zijn mannen hun leven bedreigen. Omdat een van de familieleden, Trudy (Leah Brady), echt gelooft in zowel de Kerstman als Kerstmis, omarmt de Kerstman zijn innerlijke John McClane in de beste Die Hard– aangrenzende film die we in jaren hebben gezien.

Het is een prachtig leven (1946)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (12)

Toneelstuk

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (13)

89%

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (14)

8.6/10

pagina

130m

Genre

Drama, Familie, Fantasie

Sterren

James Stewart, Donna Reed, Lionel Barrymore

Geregisseerd door

Frank Capra

Bekijk op Amazon

Natuurlijk zou het geen Kerstmis zijn zonder de belangrijkste feestdag Het is een prachtig leven. De onsterfelijke klassieker heeft James Stewart in de hoofdrol als George Bailey — een man die klaar is om er een einde aan te maken voordat de tussenkomst van een engel (Henry Travers) hem precies onthult hoe het leven van de mensen van Bedford Falls zich zonder hem zou hebben ontvouwd. Het visioen is een openbaring voor George, wiens tweede kans op leven gepaard gaat met zeldzame, extatische dankbaarheid. Ironisch genoeg, Het is een prachtig leven was bij de release een commerciële flop, terwijl het vandaag de dag net zo’n verplicht onderdeel is van onze jaarlijkse tradities als Een kerstlied.

Kerstlodge (2011)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (15)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (16)

6.0/10

pagina

86m

Genre

Drama, Familie, TV-film

Sterren

Erin Karpluk, Michael Shanks, Rukiya Bernard

Geregisseerd door

Terry Ingram

Bekijk op Amazon

Mary Tobin (Erin Karpluk) groeide op met het bezoeken van de Christmas Lodge van haar familie met elke kerst en ze koestert waardevolle herinneringen aan die speciale momenten. Maar wanneer ze als volwassene voor een weekendje weg aankomt, ontdekt ze dat de lodge in de loop der jaren in verval is geraakt. En niet alleen dat, de familie wil de lodge ook nog eens te koop zetten. Door geldgebrek en druk maakt Mary het haar missie om een ​​kerstwonder te verrichten en de lodge weer in zijn oude glorie te herstellen — en ondertussen vindt ze ook nog eens liefde.

Een sneeuwbolkerstmis (2013)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (17)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (18)

5,5/10

pagina

89m

Genre

TV-film, Komedie, Drama, Fantasy, Romantiek

Sterren

Alicia Witt, Donald Faison, Trevor Donovan

Geregisseerd door

Jodi Binstock

Bekijk op Amazon

Alicia Witt en Donald Faison spelen de hoofdrol in deze Lifetime Christmas-film over een cynische tv-directeur (Witt) die na een klap op haar hoofd wakker wordt en een compleet ander leven ontdekt. ​​Ze is gesetteld in een ogenschijnlijk perfect stadje, getrouwd met haar voormalige geliefde (Faison) en heeft twee kinderen. Maar de kleine sneeuwbolfantasie is niet echt en de directeur moet beslissen wat echt belangrijk voor haar is tussen deze fantasie en de echte wereld.

Het Kerstspeelgoed (1986)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (19)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (20)

8.0/10

50m

Genre

Familie, Fantasy, Muziek, TV-film

Sterren

Dave Goelz, Steve Whitmire, Kathryn Mullen

Geregisseerd door

Eric Tot

Bekijk op Amazon

Je kunt niet fout gaan met een familievriendelijke film over speelgoed dat tot leven komt — zeker niet als de Jim Henson Company erbij betrokken is. Oorspronkelijk uitgezonden op ABC in 1986, Het kerstspeelgoed beschrijft de avonturen van een groep speelgoed die problemen veroorzaakt op kerstavond. Rugby the Tiger was Jamie’s favoriete speelgoed vorig jaar met Kerstmis, en hij is niet van plan om vervangen te worden door een nieuwe jongen. Rugby sluipt weg om zich te verstoppen tussen het nieuwe speelgoed, in de hoop om weer de favoriet te zijn, maar hij realiseert zich niet dat als hij als speelgoed niet op zijn plaats wordt gevonden, hij voor altijd bevroren zal zijn. Apple the Doll leidt een groep speelgoed het huis in om Rugby te redden. Grappig en zo gezond als je zou verwachten van een Jim Henson Company-productie, Het kerstspeelgoed is perfect om te kijken voor kinderen (zelfs als “de kinderen” al redelijk volwassen zijn).

Kerstmis in Mississippi (2017)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (21)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (22)

6,5/10

93m

Genre

Romantiek, tv-film

Sterren

Jana Kramer, Wes Brown, Faith Ford

Geregisseerd door

Emily Moss Wilson

Bekijk op Amazon

Ze zeggen dat je nooit meer naar huis kunt, maar in Kerstmis in MississippiHolly (Jana Kramer) leert anders. Vijf jaar geleden werd Gulfport getroffen door een orkaan, en dat was de laatste keer dat de stad haar populaire kerstlichtshow opvoerde. Holly wil helpen om ervoor te zorgen dat het dit jaar gebeurt, net als haar middelbare schoolliefde Mike (Wes Brown). Gezien hoe slecht hij haar hart de vorige keer heeft behandeld, wil Holly geen herhaling. Maar met haar moeder (Faith Ford) die haar in één richting duwt en Mr. Kriss (Barry Bostwick) die zich voor de goede orde bij hen aansluit, zal het niet lang duren voordat deze twee oude tortelduifjes weer samen vliegen

Een bruid voor Kerstmis (2012)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (23)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (24)

6.6/10

G

90m

Genre

Komedie, romantiek, tv-film

Sterren

Arielle Kebbel, Sage Brocklebank, Peter Benson

Geregisseerd door

Gary Yates

Bekijk op Amazon

Jessie (Arielle Kebbel) heeft het net uitgemaakt met haar derde – dat klopt, haar derde — verloofde. Ze besluit dat toewijding niets voor haar is. Aan de andere kant van het spectrum staat Aiden (Andrew W. Walker), die bijna nooit in de fase van “vaste relatie” komt voordat hij naar de volgende vrouw gaat. Verontwaardigd wanneer zijn vriend Matt (Peter Benson) beweert dat vrouwen kunnen zien dat hij zich niet wil binden, gaat Aiden akkoord met een vreemde weddenschap — dat hij een vrouw zover kan krijgen om met hem te trouwen voor Kerstmis. Matt weet al van Jessie’s recente verbod op langdurige relaties, dus hij stuurt Aiden in haar richting. Matt denkt dat hij alles heeft geregeld, maar hij staat een verrassing te wachten in deze kerstachtige romantische komedie.

Kerstmis op de Bayou (2013)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (25)

De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (26)

6.2/10

pagina

86m

Genre

Romantiek, Drama, TV-film

Sterren

Hilarie Burton, Tyler Hilton, Randy Travis

Geregisseerd door

Leslie Hoop

Bekijk op Amazon

Soms komt het leven met onmogelijke keuzes, en Katherine (Hilarie Burton) moet er in de romantische komedie een aantal onder ogen zien Kerstmis op de Bayou. Katherine heeft hard gewerkt om een ​​succesvolle marketing executive te worden, maar ze begint te denken dat al haar tijd op het werk een negatieve impact heeft op haar zoon Zack (Brody Rose). Ze besluit dat het meenemen van Zack naar haar geboortestad voor de feestdagen een welkome verandering voor hen beiden zou zijn. Terwijl ze daar is, loopt ze haar oude jeugdliefde Caleb (Tyler Hilton) tegen het lijf, die er alles aan doet om haar ervan te overtuigen de grote stad achter zich te laten en terug naar huis te komen. Katherine is doodgeschoten door Cupido en verleid door een minder hectische manier van leven, en heeft de begeleiding van haar moeder (Markie Post) en de wijze Papa Noel (Ed Asner) nodig om erachter te komen welk pad ze moet bewandelen.

In relatie : Top 6 webtools om formulieren te maken
De top kerstfilms op Amazon Prime Video! (2024)

References

Top Articles
Kennedy Jr. withdraws from Arizona ballot as questions swirl around a possible alliance with Trump
RFK Jr. suspends his presidential bid and backs Donald Trump before appearing with him at his rally
Navicent Human Resources Phone Number
Chatiw.ib
Jonathon Kinchen Net Worth
Computer Repair Tryon North Carolina
Mustangps.instructure
J Prince Steps Over Takeoff
Crime Scene Photos West Memphis Three
Employeeres Ual
Miami Valley Hospital Central Scheduling
Aces Fmc Charting
ocala cars & trucks - by owner - craigslist
Flower Mound Clavicle Trauma
Elbasha Ganash Corporation · 2521 31st Ave, Apt B21, Astoria, NY 11106
978-0137606801
Christina Khalil Forum
Hell's Kitchen Valley Center Photos Menu
Nhl Wikia
Missed Connections Dayton Ohio
Www Craigslist Milwaukee Wi
Craigslist West Valley
Puretalkusa.com/Amac
Optum Urgent Care - Nutley Photos
Soul Eater Resonance Wavelength Tier List
4.231 Rounded To The Nearest Hundred
By.association.only - Watsonville - Book Online - Prices, Reviews, Photos
Gesichtspflege & Gesichtscreme
Ice Dodo Unblocked 76
Package Store Open Near Me Open Now
Mark Ronchetti Daughters
Hoofdletters voor God in de NBV21 - Bijbelblog
Metro By T Mobile Sign In
Boondock Eddie's Menu
Watchdocumentaries Gun Mayhem 2
Pill 44615 Orange
Obsidian Guard's Skullsplitter
2008 Chevrolet Corvette for sale - Houston, TX - craigslist
Fifty Shades Of Gray 123Movies
968 woorden beginnen met kruis
R/Moissanite
Dcilottery Login
Newsweek Wordle
Pekin Soccer Tournament
St Vrain Schoology
Walmart Careers Stocker
Frontier Internet Outage Davenport Fl
Mcoc Black Panther
Verizon Forum Gac Family
Grace Family Church Land O Lakes
Heisenberg Breaking Bad Wiki
Primary Care in Nashville & Southern KY | Tristar Medical Group
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 6046

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.