Even voorstellen... TC-lid Tessa Meershoek - HKV Achilles (2024)

"Vanaf aankomend seizoen mag ik jullie laten weten dat ik als nieuw lid van de Technische Commissie binnen Achilles aan de slag ga. Mijn aandacht zal vooral gaan naar onze jeugd, de jonge talenten die de toekomst van onze club vormen. Voor mij is dit een bijzondere eer en een geweldige kans om iets terug te geven aan de vereniging die altijd zoveel voor mij heeft betekend."

Mijn korfbalavontuur begon puur omdat mijn buurmeisje ook korfbalde. Ik mocht met haar meetrainen in de E-tjes, en toeval of niet, mijn huidige schoonmoeder was toen de trainster. Het jaar daarop mocht ik beginnen in de D3. Je kunt wel zeggen dat Achilles mij meer heeft gebracht dan alleen sportieve prestaties; toen ik zelf in de B1 zat werd ik verliefd op de toen 17 jarige Paul! Inmiddels ruim 26 jaar later hebben we een dochter (Roos) van 12 die afgelopen seizoen met heel veel plezier in de C1 heeft mogen korfballen. Deze ploeg heeft een geweldig korfbalseizoen achter de rug, met 2 gespeelde NK’s voor de 1e klasse in de zaal en op het veld. Dit soort momenten zijn voor de kids van de C1 onvergetelijk en natuurlijk maakt het mij als ouder ontzettend trots. Onze familie, maar zeker ook onze vriendenbanden zijn verweven met die van de club, en dat is iets wat ik zelf ontzettend koester.

Een belangrijk aspect dat ik niet onbenoemd kan laten, is de invloed van mijn helaas recent overleden schoonvader, Ton van der Laaken. Ton was een korfbalicoon en iedereen bij Achilles kende hem. Hij heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten, niet alleen op mij, maar op de hele vereniging. Het is o.a. dankzij hem dat ik de waarde van prestatiegericht korfbal nog meer ben gaan inzien. Ton geloofde dat om te excelleren in korfbal, zowel de vereniging als de individuele spelers moeten investeren in hun ontwikkeling. Zijn passie voor de sport en zijn onvermoeibare inzet zijn voor mij zeker een inspiratie geweest.

In mijn nieuwe rol wil ik vooral een bijdrage leveren voor het beleid rondom onze jeugd. Natuurlijk staat plezier voorop – want zeg nu zelf, korfbal zonder plezier is als een fiets zonder wielen. Maar laten we eerlijk zijn, het meeste plezier heb je toch als je wint ;-) Daarom wil ik een balans vinden tussen prestaties en plezier. We gaan samen lachen, leren en groeien, zowel op als naast het veld.

Bij Achilles hebben we altijd gestreefd naar een cultuur van vriendschap en saamhorigheid. Het maakt niet uit of je net begint in de D3 of speelt in het eerste team, we zijn één grote familie. De banden die hier worden gesmeed, zijn vaak voor het leven. De vrienden die ik heb gemaakt en de ervaringen die ik heb opgedaan, hebben een onuitwisbare stempel op mijn leven gedrukt.

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat onze jeugdspelers niet alleen beter worden in het spel, maar ook genieten van elke minuut die ze op het veld doorbrengen. Ik wil dat ze dezelfde warmte en vriendschap voelen die ik altijd heb gevoeld. En ja, we gaan keihard werken om die overwinningen binnen te halen, want succes smaakt het zoetst na hard werken en toewijding.

Prestatiegericht korfbal betekent dat we moeten investeren – zowel als vereniging en als individuele spelers. Dit houdt in dat we de juiste trainingsfaciliteiten bieden, goede begeleiding en coaching beschikbaar stellen en zorgen voor een omgeving waarin talent zich kan ontwikkelen. Ik wil dat onze jeugd zich realiseert dat met de juiste inzet en motivatie heel veel mogelijk is. Hoe mooi is het om jezelf te overtreffen en te verrassen. Dit besef zal elk kind in zijn volwassen leven enorm ten goede komen.

Dus, aan alle ouders, spelers en supporters van Achilles: laten we samen de schouders eronder zetten. Laten we onze jeugd inspireren om het beste uit zichzelf te halen, op een manier die ons allemaal trots maakt. Laten we de waarden van Achilles – prestatie, plezier en levenslange vriendschappen – hooghouden en doorgeven aan de volgende generatie.

En toch ook vanuit mij nog een kleine oproep; vrijwilligers zijn de ruggengraat van Achilles, en zonder hen kunnen we niet bouwen aan de toekomst zoals beschreven hierboven. Het voelt altijd goed om iets terug te doen voor de club die zoveel voor ons betekent, en ik wil iedereen eraan herinneren dat elke bijdrage, hoe klein ook, een groot verschil kan maken. Dus wil je helpen, geef het svp aan!

Ik kijk er ontzettend naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hoop dat we samen nog veel mooie herinneringen gaan maken. Want bij Achilles is het niet alleen maar korfbal, het is meer dan dat…

Ik hoop dat iedereen genoten heeft van een heerlijke zomervakantie. Op naar een fantastisch nieuw seizoen!

Sportieve groetjes,
Tessa Meershoek

Even voorstellen... TC-lid Tessa Meershoek - HKV Achilles (2024)

References

Top Articles
The 75th Indian Republic Day 2024: History, Theme, Events, Parade, Chief Guest & More
Republic Day 2024: Wishes, Stickers, Messages, Status, Images for WhatsApp & Instagram | - Times of India
Kevin Cox Picks
Amc Near My Location
Restaurer Triple Vitrage
Visitor Information | Medical Center
Valley Fair Tickets Costco
Undergraduate Programs | Webster Vienna
Recent Obituaries Patriot Ledger
Craigslist Free Stuff Appleton Wisconsin
Seething Storm 5E
Erskine Plus Portal
Truist Drive Through Hours
Becky Hudson Free
Infinite Campus Parent Portal Hall County
Full Range 10 Bar Selection Box
Troy Athens Cheer Weebly
Morgan And Nay Funeral Home Obituaries
Kaitlyn Katsaros Forum
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
Marion City Wide Garage Sale 2023
Conscious Cloud Dispensary Photos
Craigslist Alo
Anonib Oviedo
Klsports Complex Belmont Photos
Preggophili
Is Light Raid Hard
Truck from Finland, used truck for sale from Finland
1636 Pokemon Fire Red U Squirrels Download
Gopher Hockey Forum
Ipcam Telegram Group
Scat Ladyboy
Mumu Player Pokemon Go
Wega Kit Filtros Fiat Cronos Argo 1.8 E-torq + Aceite 5w30 5l
Gr86 Forums
Craigslist Albany Ny Garage Sales
Exploring The Whimsical World Of JellybeansBrains Only
Closest 24 Hour Walmart
Google Jobs Denver
Bitchinbubba Face
The TBM 930 Is Another Daher Masterpiece
Craigslist Ludington Michigan
877-292-0545
Fifty Shades Of Gray 123Movies
Dispensaries Open On Christmas 2022
Gary Vandenheuvel Net Worth
Deezy Jamaican Food
Conan Exiles Colored Crystal
Sinai Sdn 2023
Germany’s intensely private and immensely wealthy Reimann family
Craigslist Anc Ak
300 Fort Monroe Industrial Parkway Monroeville Oh
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6164

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.